Blog - euroeyes.dk
close

Vores telefoner er åbne
kl. 8:30-17 Mandag til torsdag

kl. 8:30-16 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

EuroEyes’ CEO, Jørn Slot Jørgensen, kan nu meddele, at FreeVis LASIK Center Mannheim også er en del af EuroEyes International Eye Clinics. Først på året udvidede EuroEyes med to klinikker i London, og nye synseksperter tilføres klinikgruppen.

Læs mere

”Jeg vidste ikke, det fandtes,” fortæller hobby YouTuber, Helle Iversen: ”Jeg vidste ikke, at alderssyn kan behandles med en linseudskiftning. Flere bør kende til behandlingsformen.” Netop derfor vælger Helle at lave en video, hvor hun med egne ord forklarer om det ”meget, meget lille indgreb.”

Læs mere

”Der er mange argumenter for en synsbehandling, både økonomisk, praktisk og for din livskvalitet. Hos EuroEyes er der service og en god ånd. Lige fra optikerne til receptionen. Alle er meget venlige mennesker, og de er opmærksomme på at give dig en god oplevelse. Sådan noget kommer ikke af sig selv, og det lykkedes!”

Læs mere

”Jeg hører om EuroEyes, fordi min kollega anbefaler jer. Hun er behandlet for alderssyn, og hun siger det meget klart: Du må ikke vælge andre – jeg stoler ikke på andre end EuroEyes! Sådan har jeg det også selv nu.”   Lars fortsætter i en alvorlig tone: ”Jeg kender to, der har fået det lavet

Læs mere

Det er efterhånden et par år siden, Nils Rømer fik lavet de første undersøgelser til en behandling for alderssyn. NU skal det være, nu er tiden kommet til en linseudskiftning! For i sensommeren 2023 skal Nils sejle jorden rundt. ”Og jeg skal ikke ud og sejle og bøvle med briller, det er helt sikkert.”

Læs mere

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til torsdag: 8:30-17:00
Fredag: 8:30-16:00 Lørdag: 10:00–14:30

Book tid til uforpligtende synsundersøgelse

Vores kunder har anmeldt os på Trustpilot