EuroEyes København - Danmarks førende øjenkirurger
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Besøg os i Parken på Østerbro, vi har informationsdag hver første torsdag i måneden kl.17.00.

 • EuroEyes København Vores nye, store og top moderne klinik er beliggende på Østerbro, nærmere bestemt Per Henrik Lings Allé 4, 3.sal i Parken. På klinikken bruger vores prisvindende specialister verdens mest avancerede teknologi til at behandle nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn og grå stær.

  Book en tid og kig forbi, så rådgiver vi dig om vores linse- og laserbehandlinger. Herefter kan vi skræddersy en øjenbehandling der passer præcis til dine behov, så du kan få forbedret dit syn og opnå brillefrihed.

Du er bare et klik væk fra et liv uden briller


 • “Efter et par timer og en lur på sofaen var jeg tilbage på arbejde”

  Regional office LP (Copenhagen)
  Michael Preben Carøe Med vores behandling kunne Michael endelig sige farvel til barndommens nærsynethed og det tilsnigende alderssyn.
 • “Jeg kan huske, hvor overrasket jeg blev over, hvor godt jeg kunne læse”

  Regional office LP (Copenhagen)
  Rikke Faarbæk Rikke er lykkelig for at slippe for ubehaget ved at bære kontaktlinser og briller efter vores linsebehandling.
 • “ICL-behandlingen har gjort min hverdag meget lettere”

  Regional office LP (Copenhagen)
  Nikoline Staal Asbjerg Vores ICL-behandling helbredte Nikolines nærsynethed og gør det muligt for hende at leve et liv helt uden kontaktlinser og briller.
Vi er Europas førende specialister i øjenbehandlinger. Tal med vores team i dag og få ekspertrådgivning i hvilken øjenbehandling der passer til dine behov.

Få et bedre syn i fire enkle trin

 • Regional office LP (Copenhagen)
  1
  Book din aftale
 • Regional office LP (Copenhagen)
  2
  Rådfør dig med vores eksperter i øjenkirurgi
 • Regional office LP (Copenhagen)
  3
  Påbegynd din øjenbehandling
 • Regional office LP (Copenhagen)
  4
  Se din verden med nye øjne lige efter
Hvis du er mellem 18 - 45 år
Med hjælp fra vores innovative laserbehandling og prisbelønnede eksperter kan du nu sige farvel til nærsynethed, langsynethed og synsfejl.
Hvis du er over 45 år
Vores linseudskiftningsbehandlinger er den perfekte måde at genoprette dit syn, der er skadet af aldersrelateret nærsynethed og degeneration.
Vi har behandlet og hjulpet over 1.000.000 mennesker på verdensplan i 30 år
 • Regional office LP (Copenhagen) Avanceret teknologi Vi er førende inden for brugen af den mest avancerede og moderne øjenbehandlingsteknologi.
 • Regional office LP (Copenhagen) Sikkerhed og kvalitet Vi er akkrediteret efter Den Danske KvalitetsModel (DDKM).
 • Regional office LP (Copenhagen) Prisbelønnet ekspertise Vores læger er Europas mest erfarne eksperter inden for implantation af trifokale linser.
 • Se hvor meget du kan spare ved at få vores behandling Du vil blive overrasket over, hvor mange penge en øjenbehandling kan spare dig.

  Prøv vores ‘Brilleberegner’ og beregn omkostningerne til briller eller kontaktlinser i løbet af din levetid, sammenlignet med omkostningerne til vores behandling.
 • Regional office LP (Copenhagen)
 • Regional office LP (Copenhagen)
 • Se bedre allerede i dag med vores finansierings­muligheder Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne nyde dit nye syn med det samme? Vi har et samarbejde med Resurs finansiering, så du hurtigt kan se bedre.

  Alt du skal gøre er at udfylde en låneansøgning online, underskrive lånet med NemID, og så er du klar til at begynde behandlingen.

Anbefalet med 5 stjerner på Trustpilot:

Se verden gennem nye øjne fra i dag

Ja, jeg er klar!

Ring til os gratis

7027 4553

Mandag til torsdag: 7:30-16:00 |
Fredag: 7:30–15:00 | Lørdag: 10:00–14:30

eller

Send os en email

Kontakt os

Vi kontakter dig hurtigst muligt

Giv os dine gamle briller, så er du med til at redde synet for andre

I mange år har vi rejst til verdens fattigste lande sammen med velgørenhedsorganisationen Red Synet. Vi hjælper med at udføre behandlinger, og ved at donere dine gamle briller til EuroEyes, kan du også ændre nogens liv og redde synet for dem, der har mest brug for det.
Regional office LP (Copenhagen)
Regional office LP (Copenhagen)

Find vej til EuroEyes Parken


Indgangen til vores klinik ligger i Parken på Per Henrik Lings Allé nr. 4, tårn H, i den nordlige ende. Der er ingen direkte adgang via Øster Allé. Drej ned ad Per Henrik Lings Allé og derefter indgangen til nr. 4 som ligger for enden af vejen og rundt om hjørnet. Fortsæt til indgang nr. 4 og tag elevatoren til 3. etage. Vores indgang ser ud som på billedet.

Hvis du rejser i bil, er der parkeringspladser foran vores indgang. Du skal bruge Easypark til at betale: Området er 2525, og de første 15 minutter er gratis parkering. Vores indgang er ved tårn 4 i Parken. Den blå prik på billedet markerer vores placering.