Sådan vælger du øjenklinik: Gode grunde til at vælge EuroEyes
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Grunde til at vælge EuroEyes

Gode grunde til at vælge EuroEyes

EuroEyes har et mål: at gøre det muligt for dig at leve et liv uden briller. For at opfylde dette mål råder EuroEyes over hele spektret af refraktiv kirurgi inden for både laser- og linsebehandlinger. Dette muliggør korrektion af nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl, alderssyn, grå stær og keratokonus.

Derudover dækker vi, takket være nethindeeksperten dr. Lucke i Bremen og hornhindespecialisten prof. Neuhann i München, endnu flere områder inden for øjenkirurgi.

Over de seneste 30 år – under ledelse af dr. Jørn Jørgensen – er der i EuroEyes Klinikgruppen blevet udført mere end 600.000 refraktive indgreb – en understregning af den omfattende erfaring med behandling inden for henholdsvis øjenlaser- og linsekirurgi.

Ethvert øje er yderst komplekst og individuelt opbygget – og derfor er der brug for en skræddersyet behandling tilpasset netop dine øjne. Vores mål er: den bedst mulige løsning for dine øjne!

Hos EuroEyes tager højt specialiserede læger sig af dig. Selve behandlingerne foretages udelukkende af kirurger, der hver især gennemfører mindst 1.000 indgreb årligt. Dermed hører disse såkaldte High-Volume-kirurger til blandt de mest erfarne øjenkirurger i Europa. Nogle af vores læger underviser også for den tyske Kommission for Refraktiv Laserkirurgi (KRC) under det tyske oftalmologiske selskab (DOG). Vores læger er gentagne gange blevet hædret for deres fremragende præstationer. Det tyske nyhedsmagasin, FOCUS, anbefalede for tredje gang i træk fire EuroEyes-læger iblandt Tysklands top-læger, Deutschlands Top-Ärzte Liste 2012.

Ved at anvende den nyeste teknologi sikrer vi, at vores behandlinger konstant bliver bedre. For dig betyder det: mere sikker, mere præcis, mere skånende og mere skræddersyet. Vi var også en af de første klinikker i Tyskland til at indføre LenSx Femtosekundlaseren – en revolution inden for korrektion af alderssyn og grå stær. Vores øjenlaserkunder nyder også godt af vores teknologiske pioner-rolle.

EuroEyes er akkrediteret efter 1. version af DDKM, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel.

Alle vores operative resultater bliver analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Det gør vi for konstant at kunne optimere vores resultater og garantere en fuldkommen kvalitetssikring.

Øjenklinikkerne Berlin, Hamborg, Leipzig, Stuttgart, Düsseldorf, München og Hannover er alle certificeret ifølge DIN ISO 9001:2008 og råder dermed over meget høje standarder med hensyn til kvalitetssikring og patientsikkerhed. Derudover er de udmærket med kvalitetsstemplet LASIK-TÜV SÜD og lever dermed op til TÜV SÜD’s yderst strenge service- og kvalitetskrav inden for området øjenlaser- og linsekirurgi.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er vi stolte af at kunne kalde os for ”Zeiss Videnscenter”.

Alle operative resultater, som for eksempel laser- og linsebehandlinger, bliver altid analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Herved kan vi garantere en konstant optimering af vores resultater og kvalitetssikring. Øjenlasercentrene i Hamborg, Berlin, München, Leipzig og Stuttgart er desuden medlemmer af VSDAR (Tysk sammenslutningen af specialklinikker for øjenlaserbehandlinger og refraktiv kirurgi e.V.). Grundlag for arbejdet i VSDAR er kvalitetsstyring og erfaringsudveksling med førende eksperter i Tyskland og Europa.

Samtidig, er vi stolte af at kunne kalde os for et ”Zeiss Videnscenter”.

EuroEyes’ læger samarbejder jævnligt med internationale medicinsk-humanitære hjælpeorganisationer om at hjælpe blinde og svagsynede i mindre udviklede lande.

Udover klinikker i København, Aarhus, Aalborg, Herning og Esbjerg har EuroEyes talrige klinikker i Tyskland og Kina. Vores klinikker ligger oftest centralt og er lette at komme til.

Vi glæder os til dit besøg.

EUROEYES I TAL

5

Klinikker i Danmark

30

Års erfaring

> 20000

Behandlinger om året

600000

Behandlinger på verdensplan

Innovationer og banebrydende teknologi

EuroEyes har ved hjælp af den nyeste og mest banebrydende teknologi, implanteret det højeste antal multifokale linser i verden

Erfarne øjenlæger

EuroEyes’ læger er blandt verdens mest erfarne og prisvindende inden for implantation af trifokallinser

Sikkerhed og kvalitet

EuroEyes er akkreditereret efter 1. version af DDKM der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel

Kompetence og tilfredshed

1.000.000 behandlede øjne gennem 30 år.
5 stjerner på Trustpilot

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-15:00 Lørdag: 10:00–14:30

Book tid til uforpligtende synsundersøgelse

Vores kunder har anmeldt os pă Trustpilot