Nyheder Archive - euroeyes.dk
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

EuroEyes’ medarbejdere vælger – bogstaveligt talt – at cykle både dag og nat for at indsamle penge til Cycling4Cancer. Samtidig donerer EuroEyes 10.000 kr. til Knæk Cancer og giver derudover 1.000 kr. pr. øje fra de synskorrektioner, der bookes i forbindelse med arrangementet.

Læs mere

LASIK (Laser-in-situ-Keratomileusis) har i mange år været en videnskabelig anerkendt og veletableret metode til korrektion af synsfejl. Derfor er det den foretrukne behandlingsmetode for øjenspecialister verden over. Den klassiske LASIK-metode er de seneste år blevet videreudviklet på afgørende punkter: Den hedder FS-LASIK.

Læs mere

Omkring 21 års-alderen stopper nærsynethed (myopi) med at udvikle sig hos 90% af alle nærsynede. Herefter forværres værdierne kun hos 10% af alle voksne med mere end 1 diopter. Derfor anses risikoen for udvikling af nærsynethed – hos patienter i aldersgruppen 40-50 år – som ekstremt lav.

Læs mere

SMILE® Pro er den blideste og mest moderne form for øjenlaserkirurgi. Den muliggør en skånsom korrektion af bl.a. nærsynethed og bygningsfejl, og er en yderligere optimering af ReLEx Smile-metoden. Laserproceduren er hurtig og behagelig – det hele er overstået på under 10 sekunder.  Alle synsbehandlede er forskellige, men de fleste mennesker føler sig godt tilpas

Læs mere

EuroEyes’ grundlægger og koncerndirektør, dr. med. Jørn Slot Jørgensen, fortæller i september 2023 til BBC NEWS om en markant øgning i nærsynethed hos børn. Særligt under COVID-19, hvor mange opholder sig inden døre, sker der stigning på verdensplan. Brugen af bl.a. telefoner og iPads – samt langt mere skærmtid – medvirker til at udvikle nærsynethed

Læs mere

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-15:00 Lørdag: 10:00–14:30

Book tid til uforpligtende synsundersøgelse

Vores kunder har anmeldt os på Trustpilot