lp-ReLEx SMILE - euroeyes.dk
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

1: Forundersøgelse

-Øjenopmålinger
-Diagnose, der fastslår, om patientens øjne egner sig til en ReLEx SMILE behandling
-Grundig rådgivning om behandlingen

2: Opmåling

-Forud for opmålingen må patienten ikke have båret bløde kontaktlinser i en uge, eller hårde kontaktlinser i 2 uger
-Omfattende undersøgelse, øjenopmåling og detaljeret behandlingsinformation
-Patienten modtager et efterbehandlingssæt, der bl.a. indeholder solbriller og øjendråber

3: På behandlingsdagen

-Medbring gerne en ledsager
-Makeup eller parfume må ikke anvendes på behandlingsdagen
-Patienten vil blive tilbudt en beroligende tablet
-Bedøvende øjendråber
-Ambulant behandling uden forbinding. Vi anbefaler brugen af solbriller.

4: Efter behandlingen

-Øjnene må ikke gnides
-Øjendråber benyttes efter anvisning
-Arbejdsdygtig efter 1-2 dage
-Dyrk sport efter ca. 1 uge
-Kontrolbesøg efter 1 dag – 1 uge – 1 måned – 3 måneder
-Vi anbefaler en årlig kontrol af nethinden hos egen øjenlæge

 • Dr. Martin Åvall Severinsen, øjenkirurg hos EuroEyes og ReLEx SMILE specialist ”Omkring 17-års alderen fik jeg behov for at bruge en brille, når jeg skulle køre bil eller se på tavlen i gymnasiet. Da jeg aldrig havde brugt briller tidligere, og min nærsynethed tiltog i de første år, valgte jeg at få en SMILE laserbehandling. For igen at kunne have en hverdag uden briller. Siden har jeg ikke haft behov for briller.
  Dengang var ReLEx SMILE helt nyt, men opgørelser havde vist flotte resultater. Gennem årene er behandlingen forfinet yderligere.
 • lp-ReLEx SMILE
 • lp-ReLEx SMILE
 • Dr. Jannik Broberg-Ans, EuroEyes’ chefkirurg ”Hidtil har det været nødvendigt at åbne hornhinden helt ved laserbehandlinger, og det har givet gener såsom tørhed og svie. Med den nye SMILE-laserbehandling er det kun nødvendigt at lave et meget lille snit i hornhinden, og det sikrer mindre irritation og væsentligt mindre tørhed i øjnene, fordi de heler hurtigere.”

Glade kunder


 • lp-ReLEx SMILE
  Klara, 23 år og studerende ”Gennem mit studie har jeg både venner og bekendte, der bruger tusinde vis af kroner på briller og kontaktlinser. Jeg forstår ikke, hvorfor folk ikke tænker i synsbehandling. Alle siger, det er mange penge, men det er det jo ikke i det lange løb. Og du får frihed. Både før, under og efter behandlingen giver Jannik og personalet sig god tid til mig. Så jeg tænker, det her skal nok gå. Næste dag kan jeg se – WOW! Det er så vildt. Jeg har købt mig til frihed. Adfærden hos EuroEyes og jeres omsorg gør hele forskellen. Nu sidder der ikke angst i min krop for fremtidige operationer. I har virkelig taget jer af mig. Det er den ultimative service. Jeg ser som en ørn!”
 • lp-ReLEx SMILE
  Dennis, 34 år og maler ”Desværre gik der aldrig mere end maks. en uge, så kunne jeg ikke holde ud at have kontaktlinser i, da de irriterede mine øjne gevaldigt, og det føltes som om, jeg havde grus i øjnene til sidst. Mit liv uden kontaktlinser og briller er meget mere gnidningsfrit. Har ikke det samme besvær dagligt som før operationen. Føler mig mere fri. Mit forløb hos EuroEyes har været rigtig godt. De var gode til at forklare alt omkring behandlingen inden, og de var gode til at berolige mig under den.”
 • lp-ReLEx SMILE
  Louise, 34 år og kantinemedarbejder “Efter års brug af kontaktlinser både dag og nat fortalte optikeren, at mine øjne ikke kunne blive ved med at holde til det, fordi linserne konstant udtørrede øjne. Det fik mig til at genoptage planerne om en laseroperation. I dag er mit syn 120 procent i orden, og jeg er meget begejstret for den frihed, som en hverdag uden synshjælpemidler giver mig. Behandlingen var helt smertefri, så jeg vil til enhver tid anbefale den til alle.”

Uforpligtende synsundersøgelse

Hos EuroEyes får du rådgivning om behandlingen med ReLEx SMILE. Du kan herefter træffe det rette valg for netop dig, på et oplyst grundlag.