lp-Trifokallinse - euroeyes.dk
close
 • Vores telefoner er åbne
  kl. 8:30-17 Mandag til torsdag

  kl. 8:30-16 fredag og kl. 10-14 lørdag.

  Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

  Livsvarig behandling

  97 % af patienter, der modtager trifokale/multifokale linser, behøver ikke længere briller til læsning eller at se fjernsyn, efter behandlingen.

  Smertefri behandling

  Vores øjenlæger, der er Europas mest erfarne inden for trifokal linseimplantation, udfører indgrebet under lokalbedøvelse. Der anvendes dråbebedøvelse, og du kan intet mærke.

  Usynlig livsvarig linse

  Efter den naturlige linse er udskiftet med en ny akryllinse, er det ikke nødvendigt at skifte linse igen. Akryllinsen holder hele livet, den kan ikke ses i øjet, og det er ikke længere muligt at få grå stær.

  Se skarpt igen

  Få et skarpt syn på alle afstande uden briller og oplev lysere og klarere farver. Effekten varer livet ud.

  Klart syn på kort tid

  Behandlingen er enkel, og den tager kun 15 minutter pr. øje. Den naturlige linse udskiftes med en kunstig linse – en procedure, øjenkirurger har udført i årtier til behandling af grå stær.

  Beretninger fra vores kunder:


  • lp-Trifokallinse
   Michael Laudrup "Da jeg fandt ud af, at der faktisk var en mulighed for at få en øjenbehandling, synes jeg, at det lå lige til højrebenet.EuroEyes er meget professionelle – Det gælder såvel synsundersøgelsen, behandlingen samt opfølgningen bagefter. Stemingen er meget rolig og afslappende, hvilket jeg synes er meget vigtigt, da man jo godt kan være lidt nervøs – også selvom der slet ikke er noget at være bange for.”
  • lp-Trifokallinse
   Mai-Britt Vingsøe ”Selve forløbet hos EuroEyes gik også helt ligesom, jeg forventede af en professionel klinik. God info inden, hurtig behandling og flot opfølgning af selve kirurgen samme aften. Det er utrolig dejligt at slippe for brillerne, og samtidig kunne se teksten på både pc og mobil i en helt almindelig størrelse”
  • lp-Trifokallinse
   Tommy Kenter ”Behandlingen har uden tvivl lettet mit liv. Det er ligesom at blive teenager igen – og de her berømte linser har bare givet mig en utrolig frihed. Det er jo helt genialt, at der efter den første behandling ikke skal gøres mere – den holder jo resten af livet. Det er så dejligt at tænke på.”
  • lp-Trifokallinse
   Siw Laudrup "Bare det at stå op og åbne køleskabet, og så kunne se datomærkningen på mælken. Det var virkelig fantastisk. Det, at man ikke hele tiden skal have fat i sine læsebriller for at læse eller sende en SMS. Det har virkelig været en øjenåbner, hvor fedt det er, ikke at skulle have de læsebriller på hele tiden."
  • lp-Trifokallinse
   Dan Frost ”Jeg kan læse ting, jeg ikke kunne drømme om før, og føler mig minimum 10 år yngre. Det er en beslutning der har ændret mit liv. Nu er der gået 7 år siden behandlingen og jeg ser stadig helt perfekt!”
  • lp-Trifokallinse
   Arne Nielsson "Bare gør det! Jeg ved godt, det er mange penge, men det er for resten af livet. Så pengene er godt givet ud. Der er mange overvejelser, og jeg kan godt forstå, at folk er nervøse. Det var jeg selv, men det gør ikke ondt. Alt det, man tror, er farligt, sker jo slet ikke. Der er ikke noget at være bange for. Der er mange ting, der bliver lettere nu. En synsbehandling giver frihed!”
  • lp-Trifokallinse
   Katrin Hornshøj ”Det er helt ekstremt fantastisk. Man er stadig sådan lidt… kan det virkelig være rigtigt? For jeg kan jo se alt! Og der er virkelig intet at være bekymret for. Det er trygt og der er stor sikkerhed. Det er en rutineopgave for lægen, og man kan intet mærke. Som i intet!"
  • lp-Trifokallinse
   Bent Henry Rasmussen "Efter behandlingen kunne jeg se med det samme. Det gik stærkt. Alt er blevet mere skarpt – lyset, farverne. Før kunne jeg ikke se noget som helst. Jeg kan se langt og jeg kan se kort, jeg kan se det hele. Og jeg er blevet utroligt glad for det."
  • lp-Trifokallinse
   Heidi Dyhr "Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor glad jeg er for operationen. Efter jeg i de sidste 10 år brugt briller, både skærmbriller, hverdagsbriller og solbriller med styrke i. Nu kan jeg se, hvad der står på min telefon, på min computer, brugsanvisninger og alting er bare blevet meget nemmere. Det er det mest fantastiske jeg har gjort for mig selv."
  • lp-Trifokallinse
   Tanja "Jeg forstår ikke, hvorfor flere ikke får det lavet? Det er frihed, og det er kæmpe livskvalitet. Det betyder så meget for ens liv. Synet er vigtigt for mange ting. Det var så ubehageligt ikke at kunne se. Det var slemt, at alt var så sløret. Det er som en skønhedsoperation – gaven til dig selv! Jeg er så glad for, at jeg ikke ventede. For jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget det betyder for ens livskvalitet. Det har gjort mit liv bedre, og jeg ville gøre det igen!"
  • lp-Trifokallinse
   Peter Nørgaard "Det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort! For det er en investering. Men sammenlignet med de omkostninger, man skal betale for udskiftning af brilleglas og solbriller med styrke, er det ikke en udgift. Det er en gamechanger at kunne se. Det her er ikke et spørgsmål om, hvordan hverdagen ændrer sig – det er livet, der ændrer sig. Alt bliver ændret, når du kan se!"
  • lp-Trifokallinse
   Alice Lindhard "FRIHED, FRIHED, FRIHED – det er det eneste, jeg kan sige! Det er en gave til mig fra mig. Folk ved ikke, at man kan slippe helt for briller. Og det er jo tjent ind på en 6-7 år. Jeg var selvfølgelig bekymret for, om det ville gå godt. Og jeg ved det kan lyde mærkeligt, men operationen var faktisk behagelig og så tog det et splitsekund. Jeg blev taget så godt imod af personalet, de er de sødeste mennesker."

  Uforpligtende rådgivning

  Hos EuroEyes får du rådgivning om behandlingen af langsynethed og grå stær – med trifokale/multifokale linser. Du kan herefter træffe det rette valg for netop dig, på et oplyst grundlag.

  EuroEyes i tal

  5

  STJERNER PÅ TRUSTPILOT

  30

  ÅRS ERFARING

  + 20000

  BEHANDLINGER OM ÅRET

  + 600000

  BEHANDLINGER I OVER 30 ÅR

  Blot 4 simple trin til et liv uden briller

  • lp-Trifokallinse
   1
   Book tid til synsundersøgelse på den klinik som ligger nærmest dig.
  • lp-Trifokallinse
   2
   Rådfør dig med vores eksperter i øjenkirurgi og find frem til den behandling som passer bedst til dine øjne.
  • lp-Trifokallinse
   3
   Smertefri og ambulant behandling der kun tager 15 min. pr. øje. Behandling og efterkontroller foregår i professionelle og trygge omgivelser.
  • lp-Trifokallinse
   4
   Få et skarpt syn på alle afstande uden briller og oplev lysere og klarere farver. Effekten er livsvarig!