lp-Trifokallinse - euroeyes.dk
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Livsvarig behandling

97 % af patienter, der modtager trifokale/multifokale linser, behøver ikke længere briller til læsning eller at se fjernsyn, efter behandlingen.

Smertefri behandling

Vores øjenlæger, der er Europas mest erfarne inden for trifokal linseimplantation, udfører indgrebet under lokalbedøvelse. Der anvendes dråbebedøvelse, og du kan intet mærke.

Usynlig livsvarig linse

Efter den naturlige linse er udskiftet med en ny akryllinse, er det ikke nødvendigt at skifte linse igen. Akryllinsen holder hele livet, den kan ikke ses i øjet, og det er ikke længere muligt at få grå stær.

Se skarpt igen

Få et skarpt syn på alle afstande uden briller og oplev lysere og klarere farver. Effekten varer livet ud.

Behandlingsforløb

 • lp-Trifokallinse
  1
  Book tid til synsundersøgelse på den klinik som ligger nærmest dig.
 • lp-Trifokallinse
  2
  Vores eksperter i øjenkirurgi rådgiver dig og måler alle dine øjenparametre, og herefter finder vi frem til den behandling som passer bedst til dine øjne.
 • lp-Trifokallinse
  3
  Smertefri og ambulant behandling der kun tager 15 min. pr. øje. Behandling og efterkontroller foregår i professionelle og trygge omgivelser.
 • lp-Trifokallinse
  4
  Få et skarpt syn på alle afstande uden briller og oplev lysere og klarere farver. Effekten er livsvarig!

Beretninger fra vores kunder:


 • lp-Trifokallinse
  Marianne Eihilt “Jeg følte mig 100% tryg hele vejen igennem. Hele forløbet hos EuroEyes var meget professionelt, og jeg fik svar på alle de spørgsmål, jeg havde både før, under og efter operationen"
 • lp-Trifokallinse
  Mai-Britt Vingsøe ”Selve forløbet hos EuroEyes gik også helt ligesom, jeg forventede af en professionel klinik. God info inden, hurtig behandling og flot opfølgning af selve kirurgen samme aften. Det er utrolig dejligt at slippe for brillerne, og samtidig kunne se teksten på både pc og mobil i en helt almindelig størrelse”
 • lp-Trifokallinse
  Tommy Kenter ”Behandlingen har uden tvivl lettet mit liv. Det er ligesom at blive teenager igen – og de her berømte linser har bare givet mig en utrolig frihed. Det er jo helt genialt, at der efter den første behandling ikke skal gøres mere – den holder jo resten af livet. Det er så dejligt at tænke på.”
 • lp-Trifokallinse
  Gordon Kennedy ”Alt, jeg har fået at vide og har kunnet læse mig til, fra andre EuroEyes kunder, er fuldstændig rigtigt. Det passer!” Gordon opremser: ”Det gør ikke ondt, det er hurtigt overstået, man kan ikke blive blind, man bliver taget godt imod – og man tænker, h v o r f o r gjorde jeg det ikke noget før?”
 • lp-Trifokallinse
  Dan Frost ”Jeg kan læse ting, jeg ikke kunne drømme om før, og føler mig minimum 10 år yngre. Det er en beslutning der har ændret mit liv. Nu er der gået 7 år siden behandlingen og jeg ser stadig helt perfekt!”
 • lp-Trifokallinse
  Arne Nielsson "Bare gør det! Jeg ved godt, det er mange penge, men det er for resten af livet. Så pengene er godt givet ud. Der er mange overvejelser, og jeg kan godt forstå, at folk er nervøse. Det var jeg selv, men det gør ikke ondt. Alt det, man tror, er farligt, sker jo slet ikke. Der er ikke noget at være bange for. Der er mange ting, der bliver lettere nu. En synsbehandling giver frihed!”
 • lp-Trifokallinse
  Katrin Hornshøj ”Det er helt ekstremt fantastisk. Man er stadig sådan lidt… kan det virkelig være rigtigt? For jeg kan jo se alt! Og der er virkelig intet at være bekymret for. Det er trygt og der er stor sikkerhed. Det er en rutineopgave for lægen, og man kan intet mærke. Som i intet!"
 • lp-Trifokallinse
  Bent Henry Rasmussen "Efter behandlingen kunne jeg se med det samme. Det gik stærkt. Alt er blevet mere skarpt – lyset, farverne. Før kunne jeg ikke se noget som helst. Jeg kan se langt og jeg kan se kort, jeg kan se det hele. Og jeg er blevet utroligt glad for det."
 • lp-Trifokallinse
  Heidi Dyhr "Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor glad jeg er for operationen. Efter jeg i de sidste 10 år brugt briller, både skærmbriller, hverdagsbriller og solbriller med styrke i. Nu kan jeg se, hvad der står på min telefon, på min computer, brugsanvisninger og alting er bare blevet meget nemmere. Det er det mest fantastiske jeg har gjort for mig selv."
 • lp-Trifokallinse
  Tanja "Jeg forstår ikke, hvorfor flere ikke får det lavet? Det er frihed, og det er kæmpe livskvalitet. Det betyder så meget for ens liv. Synet er vigtigt for mange ting. Det var så ubehageligt ikke at kunne se. Det var slemt, at alt var så sløret. Det er som en skønhedsoperation – gaven til dig selv! Jeg er så glad for, at jeg ikke ventede. For jeg kan ikke sætte ord på, hvor meget det betyder for ens livskvalitet. Det har gjort mit liv bedre, og jeg ville gøre det igen!"
 • lp-Trifokallinse
  Peter Nørgaard "Det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort! For det er en investering. Men sammenlignet med de omkostninger, man skal betale for udskiftning af brilleglas og solbriller med styrke, er det ikke en udgift. Det er en gamechanger at kunne se. Det her er ikke et spørgsmål om, hvordan hverdagen ændrer sig – det er livet, der ændrer sig. Alt bliver ændret, når du kan se!"
 • lp-Trifokallinse
  Alice Lindhard "FRIHED, FRIHED, FRIHED – det er det eneste, jeg kan sige! Det er en gave til mig fra mig. Folk ved ikke, at man kan slippe helt for briller. Og det er jo tjent ind på en 6-7 år. Jeg var selvfølgelig bekymret for, om det ville gå godt. Og jeg ved det kan lyde mærkeligt, men operationen var faktisk behagelig og så tog det et splitsekund. Jeg blev taget så godt imod af personalet, de er de sødeste mennesker."

Uforpligtende rådgivning

Hos EuroEyes får du rådgivning om behandlingen af langsynethed og grå stær – med trifokale/multifokale linser. Du kan herefter træffe det rette valg for netop dig, på et oplyst grundlag.

EuroEyes i tal

4.7

STJERNER PÅ TRUSTPILOT

30

ÅRS ERFARING

+ 20000

BEHANDLINGER OM ÅRET

+ 600000

BEHANDLINGER I OVER 30 ÅR