Øjenkirurgi i verdensklasse: Hele historien om EuroEyes' fra 1990 til nu.
close

Vores telefoner er åbne
kl. 7:30-16 Mandag til torsdag

kl. 7:30-15 fredag og kl. 10-14 lørdag.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

2021

EuroEyes er stolt af at kunne meddele, at grundlægger og CEO, Dr. Jørn S. Jørgensen, officielt er blevet valgt som medlem af International Intra-Ocular Implant Club (IIIC) den 10. oktober 2021. IIIC opfordrer til fri og uhindret global udveksling af idéer, vedrørende intraokulær linsesimplantation og til at fremme forståelsen af intraokulær linsesimplantation. IIIC er begrænset til 250 medlemmer.

IIIC blev grundlagt i London i 1966 af Sir Harold Ridley, en læge med geniale ideer, og den første, der i 1950 lykkedes med at implantere en kunstig linse i det menneskelige øje. I dag er intraokulær linseimplantation det mest almindeligt udførte kirurgiske indgreb i verden, og har reddet utallige patienter fra at blive blinde.

 

2020

EuroEyes udfører rekordmange øjenoperationer.

Som Europas førende indenfor refraktiv kirurgi, og den globale spydspids indenfor multifokale linser til behandling af presbyopi, står EuroEyes’ kernemarked Tyskland over for sin anden bølge af strenge COVID-foranstaltninger. Ikke desto mindre når antallet af øjenoperationer, udført af virksomheden, op på 1 390 i oktober 2020 – et rekordhøjt niveau! Det er +12 % mere end i september (1 241) og +43 % mere end i oktober året før (972).

 

Ny teknologi hos EuroEyes: Det første digitale mikroskop.

Den revolutionerende teknologi i det digitale mikroskop, ZEISS ARTEVO 800, har den nye DigitalOptics, der muliggør optimal digital visualisering under refraktive procedurer. I kombination med 3D-briller sikrer det digitale mikroskop, at kirurgen ser flere detaljer og strukturer i højere opløsning, en fremragende dybdeskarphed og bedre lystransmission. EuroEyes tilstræber til enhver tid at være førende med markedets nyeste teknologi og dens muligheder.

2019

EuroEyes International Eye Clinic Limited, i daglig tale EuroEyes, gennemførte tirsdag d. 15.  oktober 2019 sin børsnotering på Hong Kongs hovedbørs SEHK (The Stock Exchange of Hong  Kong Limited).

2015

I november 2015 åbnede EuroEyes en ny øjenklinik i ”Seasons Place – Financial Street Mall” midt i Peking. Med den førende Zeiss trifokallinse-teknologi og den erfaring, der er opnået gennem mere end 400.000 øjenbehandlinger verden over, har personer, der bærer briller og kontaktlinser i Kina, nu mulighed for at besøge en øjenklinik på topniveau både i Peking og Shanghai.

EuroEyes kan nu officielt kalde sig et globalt Carl Zeiss Meditech AG videncenter. Udmærkelsen bliver tildelt for at bidrage med videreudvikling af teknologien inden for refraktiv kirurgi. EuroEyes er blevet officielt hædret for den indsats, de har gjort i forhold til ReLEx Smile-platformen verden over.

2014

Øjenlaserbehandling med ReLEx Smile er blevet tilbudt siden oktober 2014 i Stuttgart. EuroEyes er dermed det første øjenlasercentrum i Stuttgart, hvilket giver deres kunder en endnu højere sikkerhed i forhold til øjenlaserbehandlinger.

ReLEx Smile-behandlingen er blevet tilbudt siden oktober 2014 i Leipzig. EuroEyes er dermed det første øjenlasercentrum i Leipzig, det giver deres kunder en endnu større sikkerhed i forhold til øjenlaserbehandlinger. Ved denne behandling er det kun nødvendigt med et mikroskopisk lasersnit i hornhinden for at afhjælpe en kronisk synsfejl.

ReLEx Smile-behandlingen er siden februar 2014 blevet tilbudt i Hamborg. EuroEyes er dermed det første øjenlasercentrum i Hamborg og Slesvig-Holsten, hvilket giver deres kunder en endnu større sikkerhed i forhold til øjenlaserbehandlinger. Ved denne behandling er det kun nødvendigt med et mikroskopisk lasersnit i hornhinden for at afhjælpe en kronisk synsfejl.

Behandling med ReLEx Smile er siden juni 2014 blevet tilbudt i Berlin. EuroEyes er dermed det første øjenlasercentrum i hovedstaden, hvilket har givet kunderne en endnu større sikkerhed i forhold til øjenlaserbehandlinger. Ved denne behandling er det kun nødvendigt med et mikroskopisk lasersnit i hornhinden for at afhjælpe en kronisk synsfejl.

2013

Implantation af den nye toriske trifokale linse fra CARL ZEISS har gjort, at både nær- og langsynede personer med hornhindekrumning kan profitere fra denne innovation i øjenkirurgien. Implantationen af den nye toriske trifokale linse muliggør et naturligt syn – og det gælder ikke kun objekter nær og fjernt, der fremstår tydelige, men også objekter på mellemafstande.

ReLEx Smile-behandlingen er siden september 2013 blevet tilbudt i München. Det betyder en endnu større sikkerhed i forbindelse med øjenlaserbehandlinger. Under denne behandling er det kun nødvendigt at ligge et mikroskopisk lasersnit i hornhinden for at afhjælpe synsfejl.

Den 11. maj iværksatte EuroEyes det første tysk-kinesiske symposium for kirurgiske behandlinger af synsfejl i Shanghai. Som et led i dette symposium gennemførte Dr. Jørn Slot Jørgensen, medicinsk leder af EuroEyes øjenlaser-klinikgruppe, den første implantation af multifokale linser i Kina, der gjorde det muligt for den behandlede at se klart på lange, mellem og nære afstande. EuroEyes er den eneste udbyder i hele Kina, der kan behandle kunder, der lider af alderssyn og grå stær med den omtalte LenSx-laser.

 

Omkring 170 øjenkirurger og speciallæger i øjenlægevidenskab fra hele Kina har fulgt invitationen til symposium fra klinik-gruppen, der har hovedsæde i Hamborg. Foretagendet arrangerede konferencen i samarbejde med Shanghais fællesskab af optometrilæger og refraktive kirurger samt Shanghais øjenlægesamfund i lasermedicin og kirurgi. Målet med dette symposium er at skabe en platform for den videnskabelige udveksling mellem tyske og kinesiske læger. Fra Tyskland rejste blandt andet internationale renommerede eksperter som prof. dr. Thomas Neuhann, grundlægger og medicinsk leder af øjenklinikken i München, prof. dr. Michael Knorz, leder af FreeVis LASIK centrum ved universitetsklinikken i Mannheim og privatdocenten Dr. Ralf-Christian Lerche, stedfortrædende lægelig leder af EuroEyes Klinikgruppen. Fra Kina afholdte eksperter som prof. Chu Renyuan fra Fudan Universitet, der er knyttet til EENT hospitalet og prof. Li Ying fra Peking Union Medical College Hospital foredrag. Hovedpunktet i referaterne var behandlingen af nærsynethed og alderssyn. Det tematiske emne tog udgangspunkt i de kinesiske kunder: ca. 80 procent af kineserne er nærsynede. ”På grund af den for det meste meget høje nærsynethed lider befolkningen i Kina ofte af alderssyn eller grå stær meget tidligere end for eksempel den tyske befolkning,” fortæller Jørgensen.

EuroEyes har som den første tyske klinik nogensinde åbnet en afdeling i Kina den 11. april 2013. Dr. Jørn Slot Jørgensen, grundlæggeren af EuroEyes klinik-gruppen, har den lægelige ledelse af den 650 kvadratmeter store klinik, på femte etage af J-Life Center i Jin Mao Tower, den femte højeste skyskraber i Kina. I den nye afdeling er der dagligt 15 medarbejdere, hvoraf cirka halvdelen er tyske.

2012

Implantering af den nye trifokale linse til behandlingen af alderssyn og grå stær (Hamborg)

Implantationen af KAMRA Inlay

Dr. Jørgensen modtog to ICL-Awards for på verdensplan at have udført flest intraokulære linseimplantationer (ICL). Som et led i Staar Surgical’s niende internationale Visian ICL® Ekspert Symposium gik ICL-prisen 2012 i den højeste kategori for ”fremragende præstationer inden for linsekirurgi” til Dr. Jørn Jørgensen

2011

Introducerede Alcon’s LenSx Femtosekund Infrarøde laser. Alcon LenSx-laseren er den første femtosekund infrarøde laser, der anvendes i refraktiv linsekirurgi

2010

Derved er Dr. Jørgensen, udover at være en international pioner inden for øjenlaserbehandlinger, også en af Tysklands mest erfarne kirurger inden for linseimplantationer.

Dr. Jørgensen modtog Certifikatet “Leading Medicine Germany” for sin årelange medicinske præstationer inden for oftalmologien. Leading Medicine Guide har gjort det til deres målsætning at informere kunder i ind- og udland om tyske toplægers præstationer.

Indførte INTRACOR-proceduren til behandling af alderssyn i Nordtyskland

2009

Indførte “Phake-Intraokulærlinsen Acrysof” til behandling af nærsynethed

I begyndelsen af 2009 åbnede EuroEyes dørene til et nyt Øjenlaser Center i Bremen, på Parkallee 301. Udrustet med det nyeste udstyr tilbyder denne klinik hele spektret af øjenkirurgiske behandlinger.
Udover øjenlaserteknikker såsom Femtosekund, aberrometerguidet LASIK (ee-Lasik) og blid korrektion af nærsynethed, langsynethed og bygningsfejl, tilbydes også intraokulære linseimplantater, forkammerlinser og refraktiv linseudskiftning. I et samarbejde med øjenklinikken Universitätsallee i Bremen og klinisk leder PD dr. Klaus Lucke tilbydes kunder med komplicerede øjenlidelser supplerende behandling. EuroEyes og øjenklinikken Universitätsallee arbejder sammen og deler dermed kompetencer og sigter på at forbedre kundernes syn.

I april 2009, i Hamborgs bymidte, åbnede EuroEyes en ny refraktiv kirurgisk afdeling: På Dammtorstrasse 1 blev en to-etages 700 kvadratmeter ny klinik bygget. Beliggende i byens centrum, tæt på Gänsemarkt, er denne klinik i direkte kontakt med interesserede forbipasserende og kunder og muliggør derved endnu mere åbenhed og information.

I maj 2009 præsenterede EuroEyes sin 15. EuroEyes-filial på Postplatz i Wilsdruffer Kubu. Ligesom klinikken i Leipzig er denne klinik også kun udstyret med det mest moderne undersøgelses- og behandlingsudstyr. Også her understreger en Femtosekund-laser og et LASIK TÜV-certifikat klinikkens kvalitet. EuroEyes er stadig den eneste øjenlaserklinik i Sachsen, der er certificeret med LASIK-TÜV-seglet. Ud over dette er klinikken også den eneste klinik, der tilbyder en kombination af Femtosekund og Wavefront LASIK (ee-Lasik). Klinikken fungerer også som et undersøgelsescenter, hvor folk, ganske gratis og uden at binde sig til noget, kan lære om bl.a. de blide øjenlaserbehandlinger.

I 2009 åbnede EuroEyes Øjenlasercenter Augsburg midt i byens centrum. På Philippine-Welser-Straße 15 midt på gågaden kan du få udførlig information om temaerne øjenlaserbehandlinger (LASIK/ FEMTO-LASIK/eeLASIK) og linsebehandlinger (Multifokallinse, ICL). Den erfarne øjenlæg dr. Waleska Haibach-Vega har specialiseret sig i refraktiv kirurgi siden 1991 og tilbyder mange muligheder i informationscentret i Augsburg, takket være den nyeste diagnostik: gratis egnethedsundersøgelser, forundersøgelser, informationsaftner og konsultationer.

Münchens anden EuroEyes-klinik ligger meget centralt – direkte på Frauenplatz – og er under dr.med. Barbara Leges ledelse. Den erfarne læge har erfaring fra flere tusinde LASIK-behandlinger. Informationscentret åbnede sine døre tilbage i 2009 og tilbyder interesserede omfattende information om LASIK (Femto-Lasik, iLasik) og linsebehandlinger (Multifokal-Linse, ICL). Derudover udføres her egnethedsundersøgelser og forundersøgelser med det nyeste diagnoseudstyr. Selve behandlingerne finder sted på Øjenlasercenter og Øjenklinikken München, som ledes af EuroEyes-stifteren Dr. Jørn S. Jørgensen og prof. dr. Thomas Neuhann.

På hjørnet af Ryesgade og Banegårdspladsen i Aarhus, lige overfor banegården, er Danmarks anden EuroEyes Klinik in Denmark placeret. EuroEyes var en pioner, da det gjaldt implementeringen af laserteknologi i Danmark, og er derfor blandt landets mest erfarne. Denne forholdsvis nye klinik fungerer også som et rådgivnings- og undersøgelsescenter, hvor folk, ganske gratis og uden at binde sig til noget, kan lære mere om bl.a. de blide øjenlaserbehandlinger.

2008

I begyndelsen af 2008 kunne EuroEyes introducere EuroEyes Øjenlaser Center og Øjenklinik München til den bayerske hovedstad. EuroEyes Øjenlaser Center München blev etableret i 1993 som Øjenklinik München, og mere end 20.000 behandlinger er blevet udført her, herunder 2.000 LASIK-procedurer hvert år. EuroEyes overtog klinikken i 2008 under ledelse af prof. dr.med. Thomas Neuhann og understregede dermed tilstedeværelsen af EuroEyes-koncernen i det sydlige Tyskland.

Denne klinik er udstyret udelukkende med det nyeste udstyr og de nyeste lasere. Endvidere tilbyder klinikken det mest moderne diagnose-udstyr. Takket være de tilgængelige teknikker og vores kirurgers erfaring kan vi tilbyde alle aspekter af refraktiv kirurgi. Det er nok ingen overraskelse, at denne klinik også var den første til at modtage en LASIK TÜV-certificering.

I april 2008 åbnede rådgivningscentret på Kurfürstendamm 29 i Berlin som et supplement til Øjenlaser Centeret i Sony-Centeret på Potsdamer Platz

2007

Det første EuroEyes-rådgivningscenter åbnede dørene i 2007 i Dortmund bymidte, direkte på gågaden Victoriastrasse.

Her står vores øjenlæger og refraktive koordinatorer til rådighed for interesserede, der ønsker dybdegående information om de enkelte behandlingsmetoder. I dette informationscenter, udrustet med højmoderne diagnoseudstyr, udfører medarbejderne egnethedsundersøgelser, rådgivende konsultationer og forundersøgelser

Med åbningen af rådgivningscenteret i Lübeck i 2007 er Tysklands førende private øjenlaserkoncern inden for refraktiv kirurgi også repræsenteret i Slesvig-Holsten. Dette nye center er placeret over for rådhuset og kan tilbyde hele spektret af refraktiv kirurgi. Gratis information og rådgivning fra kvalificeret personale bliver tilbudt til interesserede.

2006

Medstifter af LASIK-TÜV SÜD i Tyskland. Kvalitetsseglet hjælper til at informere kunden, så det er lettere at vælge en professionel LASIK-klinik. Den udpeger de højest mulige kvalitetsstandarder i hele den kliniske organisation.

Med åbningen af Øjenlaser Center & Øjenklinik Düsseldorf blev det første LASIK TÜV-certificerede øjenlasercenter i Nordrhein-Westfalen etableret. Øjenklinikken, der ligger på Königsallee (KÖ 62, ved siden af Kö-Galerie, over for Jil Sander), har specialiseret sig i at korrigere synsfejl ved hjælp af wavefront-LASIK og femtosekundlaseren, eeLASIK-behandlingen. Desuden tilbydes hele spektret af refraktiv kirurgi også her, såsom linseimplantater og behandling af aldersbetinget langsynethed (Multifokallinser).

2005

I 2005 blev en administrativ afdeling etableret i Zürich til yderligere europæiske aktiviteter: EuroEyes Holding AG.

2004

Indførte Femto-LASIK kombineret med indsættelsen af intraokulære ringe i Tyskland

I februar 2004 åbnede endnu et meget moderne EuroEyes Øjenlaser Center dørene op til en fantastisk beliggenhed over for Operahuset i hjertet af Hannover. Medicinsk kontakt her er PD dr.med. Ralf-Christian Lerche. Som medlem af EuroEyes-koncernen fastholder også denne klinik de høje standarder for kvalitetssikring og kvalitetsudvikling.

2003

EuroEyes Øjenlasercenter i Königstrasse 70 i Stuttgart blev åbnet i juli 2003 under ledelse af dr. med. Wolf Eckhard Weingärtner og dr.med. Jørn S. Jørgensen. Denne klinik blev udstyret med den nyeste teknologi og håndhævede EuroEyes’ effektive standarder for kvalitetssikring, udstyrscertificering og uddannelse af personale, hvor sidstnævnte udføres i klinikkerne i Hamborg og Berlin. EuroEyes Øjenlaser Center Stuttgart fokuserer på at levere de nyeste wavefront-guidede LASIK-behandlinger, og i slutningen af 2004 var det også den første klinik i Baden-Würtenburg til at gennemføre den nye Femtosekundlaser (eeLASIK). Intraokulær kirurgi, såsom implantering af intraokulære linser (ICL) og grå stær kirurgi (Multi RLE) udføres også her.

2002

Øjenlasercentret Rhein-Ruhr åbnede i december 2002 i Oberhausen, under ledelse af dr.med. Jørn S. Jørgensen. Denne klinik inkorporerede EuroEyes’ filosofi, herunder begreberne Quality Assurance, Quality Management og Hygiene Management. For at sikre en gnidningsløs indførelse af disse høje standarder for kvalitetssikring har hele personalet, inklusive øjenlæger, fået deres uddannelse i EuroEyes-klinikkerne i Hamburg og Berlin. Dette sikrer optimale plejestandarder for alle vores kunder.

2000

EuroEyes Øjenlaser Center Berlin åbnede i 2000 i Sony Centeret på Potsdamer Platz under ledelse af Mrs dr.med. Inken Lamcke. Øjenlaser Center Berlin var en af de første klinikker, der specialiserede sig i Wavefront-guidede LASIK-behandlinger. Femtosekund-laseren blev også implementeret i denne klinik i 2005

1998

Indførte implantationen af Phake-linser (ICL) i Hamborg

1997

1997 blev året for åbningen af Øjenlaser Center København på Hamlet Privathospital. I denne forbindelse blev den første kongres for refraktiv kirurgi afholdt i København med temaet “LASIK – The way to go”. Øjenlægerne hos EuroEyes har udviklet denne klinik til at være en af Danmarks førende centre for refraktiv kirurgi. Lederen af klinikken er dr. Jannik Boberg-Ans, der ud over regelmæssigt at udføre refraktiv kirurgi også har betydelig erfaring med intraokulær linsekirurgi. I begyndelsen af 2005 blev Femtosekund Laser også indført i denne klinik under ekspertise af dr. Jannik Boberg-Ans.

1993

Indførte LASIK-metoden til korrektion af synsfejl ved hjælp af laserbehandling i Hamborg.

EuroEyes er repræsenteret i Hamburg ved to højmoderne øjenlasercentre. Ud over refraktiv laserkirurgi er der gennem årene blevet udført mere end 100.000 intraokulære kirurgiske indgreb i øjenlasercenteret på Elbchaussee 454 i Hamborg. I 1998 blev et andet øjenlasercenter åbnet i Hamborg, på Domstrasse 19. I begyndelsen af 2009 blev sidstnævnte klinik erstattet med den nye bymidte-klinik, som ligger lige ved siden af Hamborgs såkaldte Gänsemarkt (nær den berømte Jungfernstieg).

1991

Indførte ”No-Stitch”-teknikken ved grå stær-behandlinger i Hamborg

1990

Indførte den ambulant udførte grå stær-behandling samt den banebrydende key-hole-operationsteknik (Phacoemulsifikation) i Hamborg

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til torsdag: 7:30-16:00
Fredag: 7:30-15:00 Lørdag: 10:00–14:30

Book tid til uforpligtende synsundersøgelse

Vores kunder har anmeldt os på Trustpilot