EuroEyes Akkrediteret: består streng kvalitetskontrol i første omgang
close

Vores telefoner er åbne kl. 8:30-17 på alle hverdage.

Du kan også kontakte vores klinikker direkte her: Aalborg · Århus · Herning · Esbjerg · København

Back

EuroEyes Akkrediteret: består streng kvalitetskontrol i første omgang

Vi er ekstrem stolte over at kunne dele nyheden om, at EuroEyes endnu en gang er blevet DDKM Akkrediteret, og at vi blev det i første omgang. Ikke nok med det, så har vi fået top score – nemlig ”helt opfyldt” i alle kategorier. Dette betyder, at vi havde ingen fejl eller mangler. Vi har derfor bevist, hvor høj en kvalitetsstandard vi ligger i vores arbejde hos EuroEyes.

Omfattende kvalitetssikring og -kontrol

Dermed er EuroEyes blevet kvalitetssikret efter en model, der er meget omfattende for procedurer, patientsikkerhed og behandlingsforløb. Der bedømmes på hele 168 punkter, hvoraf 32 ikke er relevante for EuroEyes, men for de tilbageværende er vi bestået med højeste karakter.

De to surveyorer var på besøg i flere af vores klinikker og gik alle vores procedurer, behandlingsforløb og patientinformationer igennem. De fandt, at vi opfylder alle standarder og krav fuldstændigt i første omgang. For EuroEyes er kvalitet, og ikke mindst patientsikring, afgørende, og derfor har vi også siden opbygningen af vores klinik haft dette i fokus, hvilket også er grunden til, at vi opfylder de strenge DDKM-krav med det samme.

Det er vigtigt for os, at vores kvalitet er i orden, så du kan føle sig tryg i hele forløbet – lige fra første kontakt med os, f.eks. ved booking af en synsundersøgelse, til den afsluttende kontrol efter behandlingen. Ved tilbagemeldingen fra IKAS fik vi netop stor ros for, at det er lykkedes med, at kunden er i centrum gennem hele forløbet.

Du kan se vores Akkrediteringscertifikat i en af vores klinikker eller læse hele rapporten her.

Akkreditering certifikat EuroEyes

Hvad er Akkreditering / DDKM?

Helt kort, er akkreditering en kvalitetsvurdering. F.eks. bliver en institution akkrediteret, ved at blive vurderet af et anerkendt organ, om hvorvidt det lever op til et sæt fælles standarder. Den Dansk Kvalitetsmodel, DDKM, er et nationalt kvalitetsudviklingssystem indenfor sundhedsvæsnet i Danmark, der omfatter alle danske sygehuse, såvel offentlige som private, praktiserende speciallæger, ambulancetjenester, apoteker, mm. Der sættes således nogle standarder, som de enkelte virksomheder og institutioner skal leve op til for at blive akkrediteret.

Hvordan foregår en Akkreditering?

Når en virksomhed eller institution skal akkrediteres, sker det efter en formel udefrakommende vurdering. I forhold til EuroEyes betød det helt konkret, at vi fik besøg i vores klinikker af en såkaldt surveyor. Her blev vores procedurer, behandlingsforløb og dokumenter tjekket og personalet skulle svare på en masse spørgsmål. Samtidig blev flere kunders forløb tæt fulgt, for at tjekke, at kvaliteten var i orden. Processen er transparent. Det betyder, at de kunder der blev fulgt, er udvalgt rent tilfældigt og ikke tidligere blevet kontaktet.

 

Hvorfor er Akkreditering vigtig for dig?

Lidt ligesom Smiley-ordningen kan guide dig, når du f.eks. skal på restaurant, så kan Akkreditering guide dig i dit valg inden for sundhedsvæsnet i Danmark. Alle institutioner og virksomheder måles ud fra de samme standarder, så det sikres, at den nødvendige kvalitet leveres. Du kan bruge DDKM akkreditering til at sikre og vurdere, at kvaliteten er i orden på den valgte institution. Dermed kan du føle dig tryg i dit valg og behandling.

Nyt punkt: EuroEyes og socialt ansvar

Som noget nyt, har vi i EuroEyes valgt at tilføje punkter om socialt ansvar til vores Akkreditering. Det betyder meget for os at hjælpe, der hvor vi kan – og vi har altid gjort meget for netop at hjælpe andre. Vi har i mange år f.eks. samarbejdet med velgørenhedsorganisationen Red Synet. EuroEyes’ direktør og øjenlæge Dr. Jannik Boberg-Ans rejser med Red Synet til nogle af verdens fattigste lande, for at hjælpe blinde og svagtseende med at få synet tilbage. I februar 2021 deltog vi også i Danmarks Indsamling til coronakrisens børn, hvor vi endte med at donere 500.000 kr.. Vi har også indført en grøn affaldspolitik og har fokus på vores CO2 forbrug i EuroEyes. Så ved at tilføje dette til vores standarder, sikrer vi, at vi hver dag er med at tage det nødvendige sociale ansvar.

Vi er derfor rigtig stolte over, at alle punkterne under socialt ansvar, også var ”helt opfyldt” i første omgang.

 

 

Du kan læse mere om Akkreditering og DDKM samt se hele EuroEyes’ surveyrapport på IKAS’ hjemmeside.

Eller bare ring til os gratis.

7027 4553

Mandag til fredag: 08:30–17:00 Lørdag: 10:00–15:00

Book tid til uforpligtende uforpligtende synsundersøgelse