I 8. klasse fik Nikoline briller pga. nærsynethed men i takt med, at hun blev mere og mere nærsynet, skiftede hun allerede i 9. klasse brillerne ud med endagslinser. Efter en ICL-behandling kan hun nu undvære både briller og kontaktlinser, og det har gjort hverdagen meget nemmere.

“ICL-behandlingen har gjort min hverdag nemmere – bare det at kunne vågne op om morgen og se med det samme er helt fantastisk”.

ICL-behandlingen har givet Nikoline en større frihed i hverdagen

Nikoline havde i en længere periode gået og været træt af sine kontaktlinser. De blev meget tørre i løbet af aftenen, når hun begyndte at blive træt, hvilket betød, at hun bl.a. var nødt til at skifte kontaktlinser, de aftener hvor hun vidste, at hun skulle være ude til sent. Efter at have været generet med det i nogle år, vidste Nikoline med sikkerhed, at hun ville få en øjenbehandling, så snart hendes syn blev stabilt. Og efter en behandling hos EuroEyes, er Nikoline slet ikke i tvivl om, at det var det helt rigtige for hende:

”Der er en stor frihed i ikke at skulle tænke på samme måde over, hvad man gør, hvis linsen generer, eller jeg bliver træt. Før gik jeg ikke uden for en dør uden en ekstra kontaktlinse i tasken, just in case. Derudover oplever jeg ikke længere følelsen af at have noget i øjet/siddende på linsen, som nogle gange kunne genere mig en hel dag og gøre, at jeg skulle skifte linse. Det er en kæmpe forskel.

Oplevede tryghed og professionalisme fra start til slut

Nikoline fik anbefalet EuroEyes af sin svigermor, der året inden fik lavet en linsebehandling, som hun var meget glad for. Nikoline tog derfor til en synsundersøgelse for at se, hvad hendes egen mavefornemmelse var, og herefter var hun slet ikke i tvivl:

”Det første, som møder en, er de virkelig søde og imødekommende receptionister, og det er bare den bedste start, når man er lidt spændt. Herefter fortsatte professionalismen hele vejen igennem, men hele tiden i balance med empati og forståelse for ens situation og nerver. Der blev taget tid til at lytte til mig og mine behov og på at blive tjekket igennem fra top til tå. Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at EuroEyes er en professionel klinik – og forløbet var også professionelt fra start til slut. Jeg vil klart anbefale andre at få en ICL-behandling hos EuroEyes, fordi det giver så meget frihed i hverdagen”.

 

Trustpilot kan du læse flere anmeldelser fra vores kunder – både laserbehandlede og linsebehandlede kunder. Har du synsfejl på +/-6 på begge øjne eller bygningsfejl over 3D, så er du muligvis berettiget til støtte fra det offentlige sundhed væsen. Ønsker du behandling hos EuroEyes og har disse synsfejl, så kan Sygeforsikring Danmark ofte give tilskud.