Michael

 

Med en trifokal linseoperation vinkede 53-årige Michael Preben Carøe farvel til både ungdommens nærsyn og 40’ernes tilstødende alderssyn. I dag nyder han sin bevægelsesfrihed.

Med kombinationen af nærsyn og alderssyn måtte Michael i en årerække bære kontaktlinser for at kunne orientere sig på afstand og briller for at kunne læse sin egen indkøbsseddel.

“Jeg var opmærksom på altid at huske mine briller. Til bilen, til arbejdstasken, til cykelturen. Og alligevel lykkedes det at glemme brillerne, når det var allervigtigst at have dem med. Jeg manglede i den grad den bevægelsesfrihed, jeg havde været vant til,” siger Michael.

Andres gode oplevelser gav Michael tryghed

Michael begyndte at overveje sine muligheder for en øjenoperation. Men med et job som salgschef med mere end 80.000 kilometer på landevejen årligt havde Michael ikke råd til et mislykket resultatet.

“Jeg regnede på udgifterne til briller og linser og holdt det op imod udgiften til øjenoperationen. Det blev tydeligt for mig, at øjenoperationen var en særdeles god forretning for mig,”udtaler Michael.

Michaels utryghed ved operationen blev endeligt aflivet, efter at to af hans bekendte begejstret fortalte om resultatet ved deres øjenoperationer hos EuroEyes. Michael bestilte derefter tid hos EuroEyes.

“Jeg blev grundigt informeret om valg af operation, og jeg fik udleveret materiale, jeg kunne læse mere i. Sygeplejersken var meget venlig og fortalte glad, at hun også havde fået lavet en operation. Jeg blev dermed endnu engang bekræftet i mit valg,” siger Michael.

Michael var på arbejde igen Et par timer efter operationen

Ved undersøgelserne hos EuroEyes blev det klarlagt, at Michael skulle have foretaget en trifokal linseoperation mod alderssyn.

“Jeg fik planlagt operationen til d. 20. december, så jeg kunne komme mig oven på linseoperationen i juleferien. Men allerede efter et par timer og en lur på sofaen var jeg i gang med mit arbejde igen,”fortæller Michael.

Efter linseoperationen har Michael måttet skifte et par pærer i hjemmet for at få det optimale lys til sine øjne.

“Det har været nemt bare at skifte et par pærer fremfor konstant at skulle skifte mellem briller. Jeg ser lidt haloringe, så bilerne fylder synsmæssigt lidt mere på vejene. Dette havde jeg været nervøs for, men jeg må indrømme, at jeg ikke skænker det en tanke,”fortæller Michael.

bevægelsesfrihedEN ER TILBAGE

Efter sin operation har Michael fået sin bevægelsesfrihed igen. Han kan igen se de sten, der sætter sig i dækket, når han ræser af sted på sin cykel. Han kan atter se set-listen, når han spiller trommer i sit band. Og han nyder ikke at være bekymret over at få vand i øjnene, så linserne glider ud, når han vinterbader.

“Men det bedste er nok, når jeg ser min kæreste pakke sine linser ned, når vi skal på weekendtur. Så glæder jeg mig over ikke længere at skulle huske briller og linser, uanset hvor jeg skal hen. Det driller jeg hende tit med,”fortæller Michael.

 

Trustpilot kan du læse flere anmeldelser fra vores kunder – både laserbehandlede og linsebehandlede kunder. Har du synsfejl på +/-6 på begge øjne eller bygningsfejl over 3D, så er du muligvis berettiget til støtte fra det offentlige sundhed væsen. Ønsker du behandling hos EuroEyes og har disse synsfejl, så kan Sygeforsikring Danmark ofte give tilskud.