Et aktivt liv med en hobby som off road-motorcykelkører harmonerer ikke med briller. Derfor traf 56-årige Birdy Landgreen beslutningen om at sende sine briller på pension. Hun fik foretaget en øjenbehandling mod alderssyn hos EuroEyes i marts måned.

Birdy Landgreen har overvejet sin linseoperation længe. Efter at have støvsuget internettet for information om muligheder og risici var hun ikke i tvivl. Hun fik foretaget en forundersøgelse hos EuroEyes i Søborg, hvorefter hun bestilte tid til operationen.

“Jeg er superglad. Operationen var smertefri, og alle omkring mig var meget professionelle. Allerede et døgn efter operationen kunne jeg læse små bogstaver,” fortæller Birdy Landgreen.

Ved en linseoperation mod alderssyn udskiftes øjets naturlige linse med en multifokal kunstlinse, der holder resten af livet. Linsen har flere brandpunker, hvilket giver et skarpt syn på både korte og lange afstande. Desuden eliminerer en operationen risikoen for grå stær.

Birdy Landgreen er grafisk designer, og bag skærmen er hun også meget tilfreds med resultatet.

“Mit nye syn fungerer rigtig godt arbejdsmæssigt. Jeg skal bare vænne mig til, at jeg ikke behøver at sidde så langt fra skærmen, som jeg skulle før,” siger Birdy Landgreen.

Slut med briller under motorcykelhjelmen

Briller er upraktiske i forhold til Birdy Landgreens aktive livsstil. Hun kører en del off road-motorcykel, og hendes alderssyn gjorde, at det var nødvendigt at bruge briller under motorcykelhjelmen for at kunne se speedometeret og vejskiltene.

“Det er befriende, at jeg ikke skal have briller på under hjelmen længere. Jeg har aldrig brudt mig om at bruge briller – og de trykkede under hjelmen og skulle hele tiden pudses,”forklarer Birdy Landgreen og tilføjer, at hun også er sluppet af med de fluer, hun havde for øjnene, før hun blev opereret.

Kvalitetskontrol: 

EuroEyes er akkrediteret efter 1. version af DDKM, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel.

Alle vores operative resultater bliver analyseret og evalueret inden for klinikgruppen. Det gør vi for konstant at kunne optimere vores resultater og garantere en fuldkommen kvalitetssikring.
Du kan læse mere om Akkreditering på sundhed.dk.