Allerede som 11-årig fik Arnór behov for briller pga. bygningsfejl, og da han blev 16 forsøgte han at erstatte brillerne med kontaktlinser. Dette blev dog aldrig rigtig en succes: ”Jeg blev aldrig rigtig glad for kontaktlinser, og det var hårdt at finde gode kontaktlinser pga. bygningsfejl.”

ICL øjenbehandling var den helt rigtige løsning for Arnór

Arnór havde et stort ønske om at brillefri, og efter at have læst gode anmeldelser på Trustpilot, tog han derfor til en uforpligtende synsundersøgelse hos EuroEyes. Her fik han anbefalet en ICL-behandling grundet faconen på hornhinden, ”og dette var en rigtig god alternativ reversibel løsning.”

Efter ICL-behandlingen hos EuroEyes oplever Arnór hurtigt, at hverdagen er blevet nemmere, da han ikke længere er generet af brillerne, når han f.eks. dyrker sport.

”Jeg dyrker meget sport, floorball, badminton, løb, vægttræning, og det er så skønt ikke at behøve briller mere. Jeg har stort set glemt, hvordan det er at bruge briller – jeg tænker slet ikke på det mere. Og så er det bare dejligt at cykle i regn og opleve, at der ikke kommer noget vand på brillerne”.

Arnór oplevede stor professionalisme og tryghed hos EuroEyes

Inden behandlingen var Arnór lidt nervøs, da det jo var noget helt nyt, han ikke havde prøvet før, men han oplevede en rigtig god forståelse hos EuroEyes’ personale.

”De er super professionelle og dygtige hos EuroEyes. De svarede på alle spørgsmål, jeg havde og fortalte mig grundigt om forløbet og forberedelse før operationen. Og under operationen fortalte de mig hele tiden, hvad de gjorde – jeg følte mig derfor meget tryg.

 

Trustpilot kan du læse flere anmeldelser fra vores kunder – både laserbehandlede og linsebehandlede kunder. Har du synsfejl på +/-6 på begge øjne eller bygningsfejl over 3D, så er du muligvis berettiget til støtte fra det offentlige sundhed væsen. Ønsker du behandling hos EuroEyes og har disse synsfejl, så kan Sygeforsikring Danmark ofte give tilskud.